Werkwijze

 We starten met een vrijblijvend inzicht sessie

  • Burn-out coach start structureel altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten (telefoon / skype).
  • De eerste sessie is een intakesessie, hier neem ik iets meer tijd voor dan een gangbare sessie, (max 1,5 uur). Tarief is gelijk aan een standaard consult. Je ontvangt vooraf een intakeformulier. Aan het einde van dit gesprek (face2face of skype) weet je hoe ik werk, of het 'klikt', wat wel / niet kunt verwachten.
  • We brengen doormiddel van gevalideerde vragenlijsten, EEG neurofysiologische en breinstijl profiel meting de huidige situatie nauwkeurig in kaart. Deze maakt mentale, emotionele en fysieke gemoedstoestanden van jou duidelijk zichtbaar en daarmee het persoonlijk functioneren.
  • Tevens wordt de aanpak en opzet besproken, zoals (combinatie) face2face of online coaching (skype / telefoon), frequentie en duur van de coach sessies, doorlooptijd, kosten en locatie. 
  • Tijdens het weekend kun je mij altijd sms'en, appen of mailen wanneer je wil en antwoord ik je binnen 24 uur terug!

100% tevredenheidsgarantie!

Als het beloofde resultaat binnen de afgesproken tijd niet wordt behaalt, dan ontvangt de werknemer of opdrachtgever, zonder extra kosten persoonlijke coaching totdat het resultaat naar alle tevredenheid behaald is. 

De inhoud van de sessies blijft te allen tijde geheim. Voor we aan een burn-out traject beginnen stelt Burnout coach een contract op, waarin de besproken opzet en afspraken met een zelfstandig ondernemer of werkgever met werknemer worden vastgelegd. Dit contract wordt (in twee / drievoud, indien de werkgever betaald) door beide / alle partijen ondertekend.

Ben je geïnspireerd geraakt?

Wil je meer informatie? Heb jij het idee of gevoel dat het moment is aangekomen om eens aan jezelf te denken en te gaan werken. Want hoe sta je er NU voor? Gun jezelf een GRATIS mogelijkheid om jou situatie te verkennen? Heb je nog vragen?