Persoonlijke kracht

Over het algemeen functioneer je goed. Maar je heb het gevoel dat je er niet altijd uithaalt wat erin zit. Soms merk je dat je blokkeert. Je hebt moeite om in bepaalde situaties jezelf te zijn je past je vaak aan anderen aan. Je wilt zelf aan het roer staan. Hoe zet die stap om in actie te komen?

In mijn coachtrajecten leer je wat nodig is om in gespreksresultaten te bereiken die je wilt, mensen te motiveren, opdrachtgevers te overtuigen en draagvlak voor je ideeën te creëren. Het gaat hierbij zowel om wat je zegt als om overtuigingskracht en uitstraling.

In je werk en leven wordt je regelmatig geconfronteerd met mensen, situaties, problemen en uitdagingen waar je tegenop ziet. Sta jij in je kracht en reageer je assertief en blijf je in elke situatie jezelf.

  • Je weet je potentiële krachtbronnen beter te gebruiken;
  • Je hebt de regie over jouw leven en maak je bewuste keuzes;
  • Je kent je blokkades en weet je deze te hanteren;
  • Je hebt meer daadkracht en energie;
  • Je hebt inzicht in jouw emoties en capaciteiten;

Wil je oude patronen en kom krachtig, zelfverzekerd en assertief in het leven te staan. 

Met personal coaching leer je bewust in je persoonlijke kracht te staan. Je ontdekt hoe je met meer enthousiasme, energie, plezier en voldoening kunt leven. Hoe je meer uit jezelf en je leven kunt halen waardoor je meer kunt betekenen voor jezelf en je werk.

Als je eens een goed gesprek wilt over de mogelijkheden, dan kan dat uiteraard. Neem gewoon contact met me op. In een telefoongesprek van zo’n 20 minuten kun je zelf vaststellen of ik iets voor je kan betekenen. Het gesprek verplicht je tot niets, maar kan je veel opleveren. Vul onderstaande formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Contact

Over de schrijver
Burnout Coach helpt succesvolle MKB-ondernemers, gevestigde succesvolle zelfstandigen en professionals. Met High Level Burnout half jaarprogramma helpen we je definitief van je Burnout af. Je krijgt meer overzicht, houdt meer tijd en energie over, hebt een betere focus en meer plezier in je werk. Je krijgt veel meer rust, voelt je blij en trots en gaat genieten van een zinvol leven, zoals jij dat graag wilt.
Reactie plaatsen