Persoonlijk leiderschap en breincommunicatie

In onze cultuur is het gebruikelijk dat we ons voornamelijk richten op het verbeteren van onze zwakke punten; we nemen onze sterke punten op de koop toe. In de praktijk is echter gebleken dat dit geen goede strategie is. Natuurlijk moeten we zwakheden die ons succes in de weg staan aanpakken, maar verder is het vooral zaak maximaal gebruik te maken van onze sterke punten!

Persoonlijk leiderschap en bewustzijn ontwikkelingBewust Veranderen

Voor programma persoonlijk leiderschap is het essentieel dat je leert bewustzijn te ontwikkelen. Bewustzijn betekent dat je je bewust bent van jezelf, dat je bewust bent dat je gevoelens hebt, dat je bewust aanwezig kunt zijn.  Dat je doorhebt dat jij niet je gedachten en gevoelens bent.

Bij voldoende bewustzijn ervaar je jezelf en je omgeving. Bewust zijn van je bewustzijn is hier de kern. Het bewustzijn waaruit wij nu handelen, komt overeen met de ‘lens’ hoe we de wereld nu aanschouwen. Door je bewustzijn te veranderen, ga je de wereld en jezelf anders aanschouwen.

Persoonlijk leiderschap en breincommunicatie

Breinstijl en breincommunicatie voorkeuren maken bij persoonlijk leiderschap onderdeel uit om bewustzijn ontwikkeling te stimuleren. Om meerdere redenen! Aan de hand van het breinstijl en communicatie voorkeur profiel kan ik zelf de sessies goed afstemmen op de voorkeuren van jou als leidinggevende.

Het bij het kiezen van manier van communiceren, denkstijlen, leidinggeven, motiveren, non - verbale gedragingen, drijfveren en de wijze van creëren.

Hoe ziet leiderschapsprogramma persoonlijk leiderschap eruit?

Je leert met het leiderschapsprogramma persoonlijk leiderschap via veel praktische oefeningen hoe je kunt effectiever communiceert vanuit wie je bent en wat je wilt bereiken. Je leert in 2 dagen effectiever te communiceren!
  • Je krijgt inzicht in hoe je (non-)verbaal communiceert, wat daarin succesvol is en wat niet.
  • Je onderzoekt met breinstijl en breincommunicatie waarom je zo communiceert.
  • Je krijgt met je breinstijl profiel meer inzicht in hoe anderen communiceren en waarom ze dat zo doen.
  • Je oefent met breinstijl en breincommunicatie profiel, met behoud van je authenticiteit.
  • Je voert de regie over gesprekken en zet daarbij ‘metacommunicatie’ in.
  • Je wordt bedreven in luisteren, inleven, contact maken en je mening geven.
  • Je verankert alles wat je geleerd hebt.

Gratis coachsessie

Ontdek of mijn coaching of leiderschapsprogramma op basis van brein leiderschap, brein communicatie en breinstijl voorkeuren bij je past met een gratis coachsessie. Ik  regel graag een telefoon, skype of ontmoeting in company.
Reactie plaatsen