Geloof overstijgt en geeft innerlijke kracht

Hersenen reageren op voorspelbare dingen. Als je als leidinggevende manager Echt wilt Veranderen dan betekent dat je anders moet gaan denken en handelen.  Betekent anders denken in dezelfde werkomstandigheid. Alle herinneringen zijn opgeslagen in ons neurologisch systeem. Reactiepatronen liggen vast in onze hersenen. We moeten iets nieuws leren. (Welke ruimte is er nog voor het nieuwe).

kracht

Brein leiderschap

Op basis van breinstijl leiderschap krijg je inzicht in je denkende, emotionele, intuïtieve en zintuiglijke brein. Welke breinstijl vraagt onbewust om voorkeur? Hoe heb je als leidinggevende manager gedurende je levenslijn je breinstijl primair, secundair en tertiair gevormd!
  • ben je introvert of extravert?
  • ben je hoog sensitief?
  • ben je van nature attent (gefocust),
  • dromerig, creatief of impulsief?

Wordt een breinleider en ontdek nu jouw breinstijl blauwdruk en ga in je persoonlijke kracht staan! Innerlijke kracht zorgt ervoor dat jij jezelf gaat overstijgen!

Bewustwording van je breinstijl(en) en Kennis dwingen hersenen om te veranderen!


  • To think inside the box betekent dat mensen er toe neigen de hersenverbindingen te versterken. Door steeds op dezelfde manier te reageren bevestig je die verbindingen en worden ze definitief. In de BOX denken is altijd maar hetzelfde blijven denken. Het worden als het ware gedachten die definitief worden in je brein!

  • To think outside the box, dan dwing je de hersenen om nieuwe verbindingen aan te gaan en nieuwe Meester over je breinpatronen te ontwikkelen. En daarvoor is wilskracht nodig! Maar kennis en bewustwording van je breinstijl kan daarbij helpen. Kennis helpt ons onze manier van informatieverwerking te veranderen. Out de BOX denken is handelen vanuit wil en kracht. Kennis en kracht heeft de wil dingen te veranderen.

Gratis Coachsessie

Ontdek of mijn coachtraject of persoonlijk leiderschapsprogramma bij je past met een gratis coachsessie. Ik  regel graag een telefoon, skype of ontmoeting in company.
Reactie plaatsen