De essentie van leiderschap coaching?

Ik heb tot doel je met leiderschap coaching in contact te brengen met je bronnen van inspiratie en bezieling. Ik bied je de mogelijkheid om je eigen (beroeps)houding, effectiviteit, eigenheid en handelingsrepertoire te verdiepen en te verrijken. Zodat je een authentieker en wezenlijker bijdrage kunt leveren aan je organisatie en de maatschappelijke diensten of issues waar je aan werkt. In dit leiderschap traject leer je om jezelf als leidinggevende in een diepere bedding te vestigen.

Authentiek leiderschapauthentiek leiderschap

Als leidinggevende zoek je een weg om naast de veelheid ook de eenvoud en de rust te vinden.  Je wilt authentiek zijn, duidelijk weten wat je wilt en verbonden zijn met de ander. Je wil ook je passie leven. Maar hoe doe je dat?

Er rijzen nieuwe vragen, niet meer zozeer over wat je kent en kunt, maar meer over wie je bent in leven en werk. Wat is authentiek zijn? Wat wil ik ten diepste? En wat speelt voor een goed contact en samenwerking allemaal een rol?

Wat brengt de ander bij jou teweeg? Hoe breng ik mijn gedrevenheid in lijn met de stilte waar ik naar op zoek ben?

leiderschapsstijl

In feite gaat het er om dat je maximaal het talent haalt uit je medewerkers. Het Breinstijl voorkeuren Leiderschapsstijl model geeft inzicht in je leiderschapsstijl en in kwesties die wellicht belangrijk is als je leiderschap toont.

Een succesvolle leider is een leider die een ander in alle gevallen kan leiden en managen op een manier die is afgestemd op zijn/haar breinvoorkeursstijl. Als je de essentie van leiderschap wilt ontwikkelen, dan zijn hier in de basis vier stappen voor nodig:  Bewustwording,-  Zelfobservatie,-  Zelfmotivatie en  Zelfmanagement.

Gratis coachsessie

Ontdek of mijn coaching of leiderschapsprogramma's op basis van brein leiderschap, brein communicatie en breinstijl voorkeuren bij je past met een gratis coachsessie. Ik  regel graag een telefoon, skype of ontmoeting in company.
Reactie plaatsen