Bevlogen leidinggeven

Als je bevlogen bent, loop je warm voor je werk. Je bent er enthousiast over en je doet het omdat je het graag wilt, niet omdat het moet. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar zeker ook voor de organisatie waarvoor je werkt, want doordat je goed in je vel zit, ben je productiever, maak je minder fouten en meld je je minder vaak ziek.

Bevlogenheid is de sleutel naar geluk en succes!Bevlogenheid

Veel mensen ploeteren zich door hun werkweek heen. Het werk dat je ooit gekozen hebt omdat dat zo liep of van je verwacht werd. Maar ach, je bent er inmiddels best goed in geworden en je weet wat je hebt. Dat is ook wat waard. Toch? Zeg eens eerlijk… zou je jouw werk ook willen doen als je er niet voor betaald werd?Weet jij mensen te inspireren zodat ze zelf initiatief en verantwoordelijkheid nemen? Veel leidinggevenden worstelen met hun rol en vragen zich af hoe zij vanuit hun eigen kracht kunnen leidinggeven aan het team. Om hun teamleden te inspireren en motiveren door ‘te zijn wie je bent”. En om snel en effectief resultaat te boeken.
  • Heb je het gevoel dat er meer in je team zit dan er nu uitkomt?
  • Zou je graag meer initiatief en gedrevenheid zien bij je teamleden?
  • Wil jij meer leiding geven vanuit kracht, bezieling, emotie en authenticiteit?

Bevlogen leiders hebben een extraverte breinstijl, zijn mensgericht en putten bij voorkeur energie uit positieve activiteiten. Bevlogen leiders communiceren naar buiten toe heel energiek, vol enthousiasme met vrijwel alle medewerkers uit zijn team. Ze delen ervaringen graag met anderen en kunnen met maximale uit teams halen!
Ontdek of mijn coaching of leiderschapsprogramma's op basis van brein leiderschap, brein communicatie en breinstijl voorkeuren bij je past met een gratis coachsessie. Ik  regel graag een telefoon, skype of ontmoeting in company.


Reactie plaatsen