Leiderschapsprogramma effectief leiderschap

Ontwikkel je tot een oprechte leider!

Ontdek en wordt bewust hoe je je omgang met menselijk kapitaal met andere breinstijl(en) dan die van jou kunt verbeteren. In onze bedrijfscultuur is het gebruikelijk dat we ons voornamelijk richten op het verbeteren van onze zwakke punten: we nemen onze sterke punten op de koop toe. In de praktijk is echter gebleken dat dit geen goede strategie is.

Persoonlijke kracht en uitstralingeffectief leiderschap

In mijn coachprogramma effectief leiderschap leer je wat nodig is om in gespreksresultaten te bereiken die je wilt, zoals mensen motiveren en overtuigen en draagvlak voor je ideeën creëren. Het gaat hierbij zowel om wat je zegt als om overtuigingskracht en uitstraling.

Persoonlijke effectiviteit betekent ook dat je overzicht hebt over al je taken, deze uitvoert zoals je graag wilt, en niet reageert op al het werk dat ook nog op je afkomt. Daar is ons brein niet op gebouwd.

Hoe herken je non - verbale gedragspatronen

Hoe jij je gedraagt kan heel veel invloed hebben op hoe anderen op jouw reageren. Wanneer je jouw eigen gedrag verandert heeft dat invloed op de reacties die je terug krijgt. Veel problemen die mensen ervaren zijn terug te leiden naar gedragspatronen.

Effectief Leiderschap als authentieke basis

Gedragspatronen kun je doorbreken door je gedachten, gevoelens en gedragingen met volle aandacht te observeren. Kijk, hoor of voel met volle aandacht met je ogen dicht wat zich aandient en blijf net zo lang die aandacht richten tot deze in intensiteit afneemt. Spreek het organiserend vermogen van je brein aan!

Mensgerichte leider

Een effectief leider is een mensgericht leider met een hoge mate van emotionele en sociale intelligentie. Hij is zeer goed in persoonlijk leiderschap, hij is heel betrokken bij het  menselijk kapitaal, geeft vertrouwen, empowert vol passie en is doelgericht. Hij doet verder aan teamontwikkeling, verbetert de productiviteit van werknemers en behaalt fantastische resultaten!

Gratis coachsessie!
Ontdek of mijn coachtraject of leiderschapsprogramma persoonlijke effectiviteit op basis van breinleiderschap en breincommunicatie bij je past met een gratis coachsessie. Ik  regel graag een telefoon, skype of ontmoeting in company.


Reactie plaatsen