Aanbod

Je brein en lichaam zijn je hulpbronnen naar persoonlijke inzicht en levenskracht

Tegen welk persoonlijk probleem loopt je aan?

Burnout Coach is erg praktisch en pragmatisch. We besteden aandacht aan zelfsturing, zelfkennis, zelfbewustzijn, lichaamsbewustzijn en bij weerstand (bijv. angst, stress, spanning)  onderzoeken we samen hoe die kan worden verminderd of weggenomen. Hierbij maken we met coaching gebruik van een combinatie van onderstaande methoden en interventies.Neurofysiologisch, psychologisch en lichaamsgericht werken


  • NEUROFEEDBACK (Een vernieuwende en geavanceerde methode om je hersenen beter te laten functioneren)
  • NLP (Neuro Linguïstische Programmering / persoonlijk veranderen op basis van je denken, drijfveren en overtuigingen) 
  • BREINSTIJLEN (Hoe richt jij je aandacht, neem je informatie, neem je beslissingen en hoe sta je in de wereld)
  • MINDFULNESS (Zelfbewustzijn en lichaamstraining op basis van gerichte opmerkzaamheid)
  • RET (Rationele Emotionele Training) Dit is een methode om ongewenst gedrag of emoties van jezelf om te buigen naar meer effectief gedrag of effectievere emoties.
  • EFT (Emotional Freedom Techniques is een zeer effectieve methode om beladen (bijv. boosheid) emoties te neutraliseren.
  • PMA coaching (Progressive Mental Alignment) maakt gebruik van de samenwerking van het onderbewuste met het bewuste, van hoe onze fysiologie ons doen en laten beïnvloedt.

  Burn-out coach hanteert een methode of interventie als middel en nooit als doel op zich. Onze coaching is uniek en iedere keer anders. We kijken per individu wat nodig is. We hanteren diverse coachvormen, online en face2face trajecten en (meerdere) programma's om voornamelijk stress en (aankomende) burn-out voor te zijn of aan te pakken!